Kreatívne darčeky pre dospelých i deti

V našom sortimente nájdete pestrú ponuku kreatívnych darčekov pre deti i dospelých, ktorými urobíte radosť každému, kto rád vyrába z korálikov či polymérových hmôt. Vyberte pre svojich blízkych pekný darček za rozumné peniaze a vykúzlite na ich tvárach široký úsmev.

 

Korálkové sety ako ideálny darček

Korálkové hobby sety  korálkový set  obrúbený set ako darček

 

Korálkové sety sú jednou z najbežnejších variantov kreatívnych darčekov, ktoré u nás kupujete. Ide o cenovo prijateľné riešenie, ktoré urobí radosť každému, kto svoj voľný čas trávi korálkováním. Korálkové hobby sety z našej ponuky zhodne obsahujú Rokajl, krčené korálky, brúsené korálky a organizér a dostupné sú v 10 atraktívnych farbách.

Korálkové sety

 

Kreatívne darček? Kompletné bižutérne systémy!

Rubber swap systém  kreatívne darček - mesh systém  výplň pre mesh systém

 

Výbornou variantom je obdarovať svojich blízkych kompletným bižutérnym systémom. Skrátka nakúpite jednotlivé komponenty, ktoré spolu súvisia - vďaka tomu môže dotknutá osoba hneď začať tvoriť. Výhodou je nenáročnosť systémov, prácu s nimi teda zvládne aj začiatočník - preto kúpou takéhoto darčeka nemôžete šliapnuť vedľa. V našom sortimente nájdete 2 veľmi populárny kompletné systémy - MESH systém a Rubber Swap Systém. Preskúmajte ich výhody z blízka.

bižutérnych systémy

 

Potreby pre korálkovanie ako kreatívny darček

ihly na korálky  kreatívne darček - kliešte na korálkovanie  lepidlo na bižutériu

 

Každý kto korálkům, potrebuje pre svoju prácu vybavenie, bez ktorého sa len ťažko tvorí. Keďže sami s korálky pracujeme, presne vieme čo je potreba. Preto ponúkame kompletné bižutérne potreby a lepidlá, ktoré sa môžu stať vďačným darčekom k narozeninám, Vánocům i jiným příležitostem. Zostavte napríklad darčekový balíček z bižutérnych klieští, lepidiel, ihiel na korálky a boxu na uskladnenie korálikov a na vrch treba pridajte knižku s návody. Každému tým určite urobíte veľkú radosť!

Príslušenstvo

 

Modelovacej hmoty

kreatívne darček - Fimo hmota  Polymer glue kreatívne darčeky - živice

 

Darujte svojim známym či deťom set pre tvorenie obsahujúci modelovacie hmotu a potreby na tvorenie. Bez ohľadu na vek ide o zábavu na dlhé hodiny. Ponúkame kompletný sortiment polymérové ??FIMO hmoty a ďalej živice, smalt a lepidla. V sortimente FIMO hmoty nájdete ako jednotlivé, rôzne farebné balíčky, tak i FIMO sady, ktoré sú ako darček zďaleka najlepšie. Nezabudli sme ani na potrebné príslušenstvo.

modelovacej hmoty

 

Darčekové poukazy

darčekový poukaz

 

Stále hľadáte ideálny darček pre svojich blízkych a neviete si rady? Potom siahnite po darčekovom poukaze. Ponúkame vám darčekové poukazy na nákup v našom e-shope, ktorý platí aj do kamenných predajní v Jablonci, Českých Budějoviciach a Hradci Králové. Konečnú výšku poukazu si zvoľte sami, podľa svojich potrieb - jeho výška nie je nijako obmedzená. Ak zvolíte tento variant kreatívneho darčeka, potom si buďte istí, že si u nás dotyčný človek určite vyberie.

Darčekové poukazy

 

Prečo kreatívne darčeky od Českých korálikov?

 

 

Patríme medzi najväčších predajcov korálok, komponentov a modelovacích hmôt v České republice s pobočkami v 3 mestách. Sme hrdými partnermi radu prospešných projektov, ako je pomoc chorým deťom, tvorivých dielní a stretnutí, či osvetových akcií. Pravidelne publikujeme voľne dostupné návody a informujeme o novinkách a zaujímavostiach zo sveta korálikov. Sme tu skrátka pre vašu zábavu a to nás baví!

Spoľahnite sa na nás!

Hodnotenie z Heuréky