Čo možno vyrobiť z korálok

Doba kedy bolo možné z korálok vyrábať iba náramky a náhrdelníky je už dávno preč. Vďaka stále sa zdokonaľujúcim výrobným procesom je dnes trh zaplavený stovkami najrôznejších korálikov, ktoré vďaka rôznym tvarom, použitým materiálom a farebným spracovaním vyniknú aj ako náušnice či iné ozdoby ľudského tela. Popularita korálkovaní dokonca dospela až do stavu, kedy si vďaka návodom ľahko vyrobíte vianočné alebo veľkonočné dekorácie do bytu.

Čo všetko je možné z korálikov vyrobiť?

Pravdepodobne najklasickejším výrobky z korálok a kamienkov sú šperky - bižutéria, umožňujúce vďaka veľkému výberu komponentov odlíšenie sa od okolia. Vystúpte z davu a ozdobte sa náhrdelníkom, náušnice, náramkom či prstienkom, ktorý nikto z vášho okolia nenosí. Stačí si vybrať pekné korálky, vhodný návlekový materiál a začať tvoriť.

Okrem klasickej bižutérie a šperkov z korálok mnoho tvořilek cvičí jemnú motoriku, odpočíva od stresu a trávia svoj voľný čas výrobou šperkov zo Swarovski Elements. Tie patria medzi najelegantnejšie možnú bižutériu na trhu, ktoré si svoju slávu zaslúžila jedinečným leskom a precíznym briliantovým brusom kamienkov - niet sa teda čomu diviť, že s firmou Swarovski každoročne spolupracujú aj známej osobnosti zo sveta módy a dizajnu, ako napríklad Giorgio Armani, Yoko Ono a ďalšie.

  

Vianočné a veľkonočné ozdoby

Medzi tvořilkami nájdete celý rad tých, ktoré svoju pozornosť zameriavajú na tvorbu najrôznejších ozdôb či bytových dekorácií. A nemusí ísť priamo o ozdoby pre konkrétne príležitosti, ako sú Vianoce alebo Veľká noc. Z korálků pomerne jednoducho vyrobíte najrôznejšie ozdoby na závesy, lustre, na zavesenie na kvety, do kvetináčov alebo napríklad na dvere. Fantázii sa medze nekladú a na internete a v literatúre nájdete bohatú zásobu inšpirácie, ktorá vás určite zaujme. Stačí mať oči otvorené.

  

Korálky ako súčasť oblečenia

Počnúc z jednej strany sploštenými Swarovski elementy, končiac klasickými korálky nájdete medzi materiálom na tvorbu šperkov dostatok tých, ktoré sa perfektne hodí aj pre ozdobu osobných vecí, vrátane oblečenia. Využite našu ponuku a urobte zo svojich šiat unikátny súčasť šatníka, ktorú vám každá kamarátka bude nahlas závidieť - stačí trocha šikovnosti a zručnosti, ktoré ľahko získate vďaka tvoreniu podľa overených návodov.

Flitre na oblečenie  Flitre na oblečenie