Pokladnica šperkov Swarovski pre jeseň 2014 a zimu 2015

Jeseň 2014 priniesol z tovární Swarovski svieži vietor plný farieb a nových tvarov Swarovski Elements, ktorý nesie nádych plný protikladov.

Protiklady sa priťahujú nielen u kamienka Swarovski

Keď na prelome septembra a októbra vyšla nová kolekcia Swarovski Elements 2014/2015 Opposites attracts, bolo jasné, že o ňu bude veľký záujem. Pre tohtoročnú jeseň a zimu si totiž návrhári a dizajnéri zo Swarovski pripravili skutočne unikátny kamienky, ktoré kladú dôraz na výrazný ligot a farby. V rámci kolekcie boli predstavené 4 rady – Extravagant Simplicity (Extravagantné jednoduchosť), Nature´s Lab (Prírodné Laboratórium), Urban Nomad (Mestský Nomád) a Demure Decadence (Hanblivá dekadencia). Ako sami cítite, aj tieto názvy vo vás evokujú pocit priťahujúcich sa protikladov, a to je správne! Každý rad je pritom zameraná na niečo iné.

  • Extravagant Simplicity – decentný dizajn, ktorý sa pomaly stáva mainstreamom založeným na decentných detailoch.
  • Nature´s Lab – zdôrazňuje krehkosť prírody a dáva zrkadlo moderným technológiám, ktoré ju poškodzujú. Návrhári tu kládli dôraz na prírodné tvary a farby.
  • Urban Nomad – sa snaží ponúknuť viac voľnosti – bohémstva v betónovej džungli, meste. Kolekcia kombinuje tradície s moderným štýlom.
  • Demure Decadence – snúbi najrôznejšie etnické vzory a mieša nazdobený mix „korenie“ z celého sveta, hlavne z historickej Ázie.

Vyberte si aj vy kamienky z aktuálnej ponuky korálok a príveskov z aktuálnej ponuky Swarovski Elements a okúzlite nimi svoje okolie.

Výber z kolekcie Swarovski Elements jeseň / zima 2014/2015

Swarovski Elements Crystal Lilac Shaodw Swarovski elements - dark moss green

CRYSTAL LILAC SHADOW

DARK MOSS GREEN

Swarovski elements - Crystal Swarovski Elements - trilliant

SOLARIS

TRILLIANT

 

 Preskúmajte aj naše ďalšie korálky - máme jich tisíce!