Ako vyrobit sliz? Snadné návody

Výroba slizu za momentálne Hitom, ktorému podľahlo mnoho detí. Zábavy si Pritom užijú nielen s touto hračkou osobitné, pivo Take Už Pocas Jej výroby. Možností, jak sliz pripravit, je spousta. Tento článek vám představí dva jednoduché postupy, které zvládne každý. Hotovo budete mit Pocas chvíľky. & Nbsp;

& nbsp;

Sliz pre kukuričného škrobu kondicionéru

Budete potrebovať:

  •   kukuřičný škrob
  •      vlasový kondicionér
  •      potravinářské barvivo


Postup je naprosto jednoduchý. Stačí smíchat první dvě ingredience dohromády v pomere 2: 1. Do misy a nasypejte dva hrnce kukuričného škrobu, pridajte hrnek vlasového kondicionéru a pořádně promíchejte. Malé a stredné podniky sa nesmie rozpadať, zároveň by o sebe pivo vziať nemal príliš Lepiť na prsty. Množina surovin pridaná podľa toho, jak velký sliz chcete mať. Nakonec přidejte trochu potravinářského barviva podle vlastního výběru. Bude stačit len pár kapek a váš sliz bude krásně barevný.

 

Sliz z tekutého lepidla

Budge potřebovat:

  •     tekuté lepidlo
  •     tekuté mýdlo
  •     každé sadze
  •     potravinářské barvivo


Tento postup už je trochu náročnější, a to s trochou trpělivosti zvládne každý. Množstvo surovin opäť záleží na tom, jak velký sliz bude chtít vyrobit.

Na menšie sliz vám vystyčí dvě lžíce tekutého lepidla. K Nemu pridajte lyžičku Mydla poctivo, pivo Jemné OBE ingrediencie premiešajte. Ak budete Mich Príliš sprudka, mydlo VAM napení, preto per Dôležité postupovať pomaly. Pokiaľ chcete slizu farebný, pridajte asi jednu kvapku potravinárskeho farbiva danej OPET zmiešajte dohromady. Následně přijde na rade jedlá sóda. S tou in opatrně, aby preženete, zmes vám nebude držať pohromadě! Zjednodušene řečeno, je třeba sehnat ji. Ak sa nebude stačiť prisypte Vic pokojne Trochu. Celou zmes s jedlou sodou miešejte tak dlho, kým zo zmesi nezačne vznikat sliz. Míchanie vám nejspíš nejaký čas zabere, preto buďte trpěliví a sodu opravdu přidávejte pomaly. Stále nezabúdajte na Jemné miešanie, pri sa vám mydlo Príliš nespení. Akonáhle začne malé a stredné podniky držať pohromade, vymiesiť ju v dlaniach. Mate hotovo!

 

Sú slizem a deti dokáží už vy spoustu zábavy. Na vzduchu sa však musí držať príliš dlho, preto je lepší uchovávať sa v krabici.

 

Používate pomůcky pro výrobu slizu? Koukněte do sekcie všetko pre výrobu slizu.