Ako na to?

Korálkovanie je populárny remeselnú činnosťou, ktorá si v Českej republike vydobila výsadné postavenie medzi laickou i odbornou verejnosťou. Korálkovanie sa dnes venujú tisíce ľudí v rôznych fázach pokročilosti. Vy ktorí začínate určite oceníte cenné rady, ktoré vám Českej Korálky ponúkajú na svojom blogu, ktorá je súčasťou tohto e-shopu. 

 

Ako začať s korálkováním

Najjednoduchším spôsobom, ako začať s korálkováním, je kúpa korálkové sady pre začiatočníkov. V nej nájdete všetko potrebné, vrátane potrebných nástrojov a návlekového materiálu. Na výber je hneď niekoľko farebných variantov, takže si určiť vyberte.

Korálkové sady

 

korálková literatúra

Dobrým zdrojom informácií je korálková literatúra. Na trhu nájdete celý rad užitočných kníh, ktoré sa venujú jednotlivým technikám korálkovanie pre začiatočníkov, pokročilých i expertov. Najzaujímavejšie knihy sme pre vás vybrali a zaradili ich do nášho sortimentu. 

Korálková literatura

 

Návody na korálkovanie a inšpirácie

Pri tvorení si klaďte stále vyššie ciele. Začnite u jednoduchých návodov, ktoré slúžia predovšetkým ku získaniu jemnej motoriky prstov a následne prechádzajte cez mierne pokročilých návody a naberajte korálkové skúsenosti. Návody na korálkovanie sú dostupné priamo na našich stránkach. Autormi týchto návodov ste vy sami. Naše zákazníčky totiž majú možnosť využiť výzvy v podobe poukazu na odber tovaru v hodnote 12 EUR za dodanie kvalitného návodu, ktorý následne skontrolujeme a uverejníme. Vďaka tomu návody pravidelne pribúdajú a vy môžete neustále naberať toľko cennú inšpiráciu.

Návod na korálkovanie

 

 Špeciálny tvorenie nielen z korálok

 

FIMO návody

Veľkonočné návody

Vianočné návody

Fimo návody Návody na velikonoční tvoření Vánoční návody na korálkování
Fimo návody Fimo návody Fimo návody

 

Ako sa starať o bižutériu