Veľkonočné tvorenie z korálok

Korálky v akcii

 

Privolávajte jar spoločne s nami – prinášame vám inšpiráciu pre veľkonočné tvorenie. Hlavným materiálom sú korálky Preciosa. Inšpirujte sa návody a urobte si o tohtoročných Veľkú noc čas aj na seba. Určite sa vďaka dnu voľna navyše nájde pár chvíľ na pokojné korálkovaní u čaju, vína a veľkonočné plnky. A keby sa čas predsa len nenašiel, aspoň od nás máte inšpiráciu na celú jar.

 

Veľkonočné tvorenia - prízdoba do vlasovVeľkonočné tvorenie prízdoby do vlasov

Skrášlite svoj jarný účes elegantný prízdoba do vlasov - je tu "Kvitnúce krása" - šperk vyrobený z rokajlu, PRECIOSA Piptm a niektorých ďalších komponentov. Návod na tento výrobok radíme medzi mierne pokročilých, ale vďaka peknému spracovaniu ho zvládnu aj začiatočníčky. 

 

 

 

 

Veľkonočné tvorenia - farbený náhrdelníkFarebný náhrdelník z perál PRECIOSA Thorntm

Pastelovo perleťová farba zvolených perlí PRECIOSA Thorntm vás uhranie svojou unikátnou krásou a súznením rôznych odtieňov. Ich zavesenie na jemná retiazka dotvára elegantný dojem zo šperku, ktorý sa perfektne hodí ako pre zvláštne príležitosti (ples), tak aj pre bežné každodenné nosenie.

 

 

 

Veľkonočné tvorenia - kaktusový kvetKaktusový kvet žltej farby

Ideálne veľkonočné tvorenie z perlí PRECIOSA Piptm a PRECIOSA Twintm, ktoré zvládne každý. Ide o návod pre mierne pokročilých korálkářky. Okrem slovenských perlí k výrobe šperku budete potrebovať silónový vlasec, navliekacie ihlu a nožnice. 

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - chrumkavá čerešňaNáhrdelník z korálok "Chrumkavá čerešňa"

Perfektné inšpirácie na jarné korálkovaní je náhrdelník sýto červenej farby vyrobený z valcovaných perlí a rokajl. Obtiažnosť je mierne pokročilá - zvládne ho tak každý. Okrem korálok pri tvorení oceníte ketlovacie kliešte, Kaplík, ketlovacie ihly, protikroužky, oválky, karabínu, adjustovať retiazku a pár ďalších drobností.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - vlčí náramokNáramok "Vlčie maky"

Hľadajte s nami inšpiráciu v prírode - náramok "Vlčie maky" je veľmi podareným príkladom korálkovaní na kvetinové motívy. Návod je navyše len mierne pokročilý - niet sa teda čoho báť. Vďaka veľmi originálnemu spracovaniu sa tieto maky budú na vašej ruke vynímať rovnako dobre, ako živé maky na lúke.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálikov - sliepočkaVeľkonočné tvorenie sliepočky

Vytvorte si vlastné veľkonočné dekorácie z korálok. Sliepočka z perličiek Preciosa dokáže rozveseliť vašu domácnosť a prispeje k navodeniu pravej veľkonočnej atmosféry. Neveríte? Tak si ju vyskúšajte vyrobiť. Postačí len troška zručnosti - návod je totiž pre pokročilých.

 

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - jarná náramokJarná náramok pre mierne pokročilých

Elegancia a hravosť sa snúbi v tomto náramku, ktorý je perfektný príležitosťou na výrobu nevšedného, ??jarno ladeného výrobku z rokajl a perlí PRECIOSA Rippletm. Jeho zelené sfarbenie navyše pôsobí elegantne a veľmi prírodne. Na vašej ruke zažiari na plese aj v práci.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - prvosienky jarnéVeľkonočné tvorenie "Prvosienky jarné"

Vyrobte si krásny obrúbený komplet (náušnice, náramok a náhrdelník) a blískněte sa vďaka nemu pred svojím okolím. Uspech zaručený. Návod je určený pre mierne pokročilých korálkářky a pri výrobe využíva rokajl, PRECIOSA Rippletm a tlačené perly.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálikov - návod na čelenkuPokročilý návod na čelenku

Kvetinkové čelenka je ako stvorená pre veľkonočné tvorenie z korálok. Skúste ju aj vy. Pokročilého návodu sa netreba báť, pretože je veľmi starostlivo spracovaný. Uvidíte sami, že jej výroba pre vás bude báječným oddychom medzi rodinnými povinnosťami. 

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - veľkonočné kuriatka

Veľkonočné kuriatka sú ako živá

Sviatky jari sú za dverami - je najvyšší čas podľahnúť volania vôňa jarných kvetín a hrejivých slnečných lúčov a naladiť sa na vlnu Veľkej noci. K tomu vám iste dopomôže aj návod na perličkový kuriatka vyrobená z korálok PRECIOSA Twintm.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - perličkové želanieVeľkonočné perličkové želanie

Otřepáváme už trochu staršia návod, o ktorom sme presvedčení, že ho veľa z vás ocení. Ide o tvorbu jednoduché dekorácie na veľkonočné želanie, ktoré vďaka tomu dostane úplne originálne vizáš. Prekvapte svoje okolie neošúchanou veľkonočné gratulácií. 

 

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - náramok korbáčSplietaný náhrdelník "Korbáč"

Ako originálnejšie privítať veľkú noc, než náhrdelníkom nazvaným " Korbáč". Pokročilý návod, ktorý využíva tradičné české guličky a perle PRECIOSA vás detailne prevedie korálkováním krok za krokom. Uvidíte, že budete sami prekvapení, ako ľahko ste náhrdelník zvládli.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - veľkonočné krasliceVeľkonočné kraslice, ako ju nepoznáte

Už z roku 2013 pochádza tento veleúspešný návod na veľkonočné tvorenie - originálny kraslicu obalenou do korálkového hávu. Návod je pre mierne pokročilých - trúfate si? Ak áno, čaká vás nevšedné, tematické tvorenie, ku ktorému pokojne prizvite aj deti.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - jarné mláďatkáPerličkový jarné mláďatká

Návod na drobné postavičky, ktoré perfektne doplnia vyššie uvedené veľkonočné dekorácie. Vďaka serii týchto návodov si dokážete hravo vyzdobiť svoj domov a okúzliť tak návštevy, ktoré počas Veľkej noci prijmete. Alebo si mláďatká vytvorte pre seba - len tak pre radosť.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - sviatky jari - dekorácieJarné dekorácie do každej domácnosti

Z českých perličiek a perlí hravo vyrobíte nielen šperky, ktoré skrášlia vaše telo, ale aj dekorácia do domácnosti. Dobrým príkladom je tento návod, ktorý vás prevedie výrobou hneď niekoľkých veľkonočných dekorácií, ktoré by ste ani neverili, že zvládnete vyrobiť.

 

 

 

Veľkonočné tvorenie z korálok - jarná náhrdelník z TwinuJarné náhrdelník z Twinu

Jarno ladený náhrdelník, ktorý pristane každej žene je výsledkom korálkovaní podľa tohto stredne porkočilého návodu. Svojim charakterom je ako stvorený pre veľkonočné tvorenie. Využite voľna k odpočinku a výrobe šperku, ktorého si vaše okolie určite všimne.