Šperky na ples - návod

Vytvorte si vlastné šperky na ples

Plesová sezóna je v plnom prúde a vy máte jedinečnú možnosť, stať sa kráľovnou večera, vďaka šperkom z korálok Preciosa. Z nepreberného množstva všetkých návodov sme pre vás vybrali štyri, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť. Vytvoríte vďaka nim unikátne šperky, ktoré na plese zaručene žiadna iná žena mať nebude a oslníte nimi svoje okolie. Návody sú o trošku náročnejšie a sú teda vhodné pre pokročilejšie alebo trpezlivé korálkárky, odmenou vám však bude pozornosť všetkých prítomných.

 

 

Čierny šperk na ples - náhrdelníkPlesový náhrdelník z čiernej bižutérie

Použite korálky Preciosa rokajl,ohňom leštené perly, guličky a hrušky a vytvorte si podľa tohto návodu prekrásny elegantný plesový náhrdelník, ktorý svojim atraktívnym vzhľadom zaujme každého, s kým sa budete baviť alebo okolo neho len prejdete. Sama ucítite obdivné pohľady na váš krk a dekolt.

 

NÁVOD V PDF >>

 

 

 

 

 

Štýlový náhrdelník ako šperk na plesUniverzálny náhrdelník na slávnostné príležitosti

Náhrdelník z perál a perličiek Preciosa pip, ktorý sa stane obľúbenou súčasťou vašich doplnku na plesy a iné sviatočné príležitosti. Je vymyslený tak, aby splnil nároky na eleganciu, bol výrazný a pritom nijako nerušil. V návode nájdete veľmi decentné tmavé farebné riešenie. Vy si však vďaka širokej ponuke korálikov môžete zvoliť sfarbenie náhrdelníka presne podľa svojich predstáv – fantázii sa medze nekladú.

 

NÁVOD V PDF >>

 

 

 

 

 

Vianočné vločky ako náušnice, náramok a náhrdelníkOzdobte sa vločkami a nalaďte sa na zimnú atmosféru

Vločky, respektíve ich tvar inšpiruje umelcov od nepamäti. Vločky sú častým motívom oblečenia, umeleckých diel i šperkov po celom svete. Stretnete sa s nimi medzi šperkami z korálok Preciosa – tradičného českého výrobcu korálok. V návode nájdete veľmi detailný popis jednotlivých krokov, ako si vytvoriť štýlové náušnice, náramky či prívesky, práve s motívmi snehových vločiek.

 

 NÁVOD V PDF >>

 

 

 

 

Zlato-strieborný náramok na rukuNáramok z trblietavých hviezd

Šarlotky sú malé korálky Preciosa, ktoré slúžia na výrobu najrôznejších šperkov a dekorácií. Ide o brúsený rokajl o veľkosti 13/0, s ktorým sa veľmi dobre pracuje - uvidíte sami. Predkladáme vám návod na nádherný náramok zo strieborných a zlatých korálikov, ktorý sa stane obľúbeným šperkom na bežné nosenie aj zvláštne príležitosti. Pripravte si potrebný materiál - Preciosa Šarlotky - brúsený rokajl 13/0 v striebornej a zlatej a Preciosa MC Rivoli 16 mm Crystal AB.

NÁVOD V PDF >>

 

VŠETKY PLESOVÉ ŠPERKY SÚ VYROBENÉ Z ČESKÝCH KORÁLIKOV PRECIOSA - PREHLIEDNITE SI NAŠU KOMPLETNÚ PONUKU.