Výrobky z korálok

Korálkovanie je tradičný remeselnú činnosti už od praveku. Áno, už v období pred naším letopočtom sa ľudia zdobili najrôznejšími korálky z kostí a dreva aby svoje okolie zaujali. A to sa nezmenilo až do dnes.

 

Za tú dobu sa však mnohé zmenilo. Korálky sa už vyrábajú nielen ručne, ale aj strojovo, a to z najrôznejších materiálov, vrátane umelých hmôt, nerastov atp. Najčastejším materiálom na výrobu korálok je však sklo, ktoré má najlepšie vlastnosti a je tvárne. Vďaka tomu sa vám otvára nekonečný svet korálkovanie a výrobkov z korálok.

 

korálky 

Výrobky z českých korálok

Produkcia bižutérie má v Českej republike obrovskú tradíciu. Predovšetkým v oblasti Jablonca nad Nisou je táto činnosť pevne zakotvená a skúsenosti s výrobu sa odovzdávajú z generácie na generáciu. Výroba českej bižutérie dokonca prečkala ťažká totalitnej a porevolučné obdobie a aj dnes nájdete v severných Čechách desiatky malých i veľkých výrobcov bižutérie, korálok a súvisiacich komponentov.

 

Aké poznáte výrobky z korálok?

Pri práci s korálkami sa fantázii medze nekladú. Preto možností, čo z korálok vytvoriť, je naozaj nespočetné množstvo. Skutočne záleží len na vás, akú techniku ??zvolíte a čo bude jej výsledkom. Podporte svoju fantáziu návody na korálkovanie a ponorte sa spoločne s nami do sveta korálikov.

 

Náušnice z korálok

Vyrobte si decentné či extravagantné náušnice, ktoré nikto iný nemá. Oslňte nimi svoje okolie alebo je darujte ako originálny darček svojim blízkym. Vyberte si najvhodnejšie farebné odtiene a skombinujte ich s niektorým zo stovie Bižutérne komponenty v podobe Afroháčiky, zatváracích háčikov, cvočkov, kreol, či klipsní.

 

Iinšpirujte sa výrobky z korálikov

 

výrobok z korálikov - náušnice z kabašonů výrobok z korálok - čierne náušnice Výrobky z korálok - náušnice s anjelikov
preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie

 

Náramky z korálok

Žena bez náramku, ako by nebola. Snáď pri každej zástupkyne nežného pohlavia nájdeme po zásuvkách či v šperkovnici náramky pre rôzne príležitosti. Iný náramok sa väčšinou hodí na plesy a podobné unikátne príležitosti a iný na bežné nosenie. Nájdu sa však aj výnimky, ktoré predstavujú univerzálne riešenie bez kompromisov. Pre tvorbu náramkov vyskúšajte nielen klasické sklenené koráliky, ale aj robustný šatonové guličky (Glassmetal Beadyd či rhinestones) alebo unikátny obrúbený systém Mesh Tube).

 

Inšpirujte sa výrobky z korálikov

 

Výrobok z korálok - šitý korálku výrobok z korálok - náramok šošovka s pohánkou Výrobok z korálok - čierny náramok
preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie

 

Náhrdelníky z korálok

Ozdobený dekolt je pýchou každej ženy. Preto každá z nás má vo svojej zásobe hneď niekoľko náhrdelníkov, ktoré sa od seba líšia príležitostí, pre ktorú sú určené a róbou, ku ktorej pekne ladia. Vďaka veľkému priestoru, ktorý náhrdelníky pre vašu fantáziu ponúkajú, sú to práve ony, ktoré umožňujú pravdepodobne najväčší „rozlet“. Tak prečo ho nevyužiť. Všetko začína tvorbou konceptu – pokojne na papieri a následnou voľbou návlekového materiálu, bižutérnych komponentov a nakoniec i korálikov.

 

Inšpirujte sa výrobky z korálikov

 

Výrobok z korálok - náhrdelník jarné špirála
preskúmať návod na korálkovanie

 

Prstene zo Swarovski kameňov či korálikov

Trúfnete si na výrobu prsteňov? Na prvý pohľad veľmi jednoduchá činnosť (so Swarovski Crystals a komponentmi Swarovski skutočne je) sa môže premeniť na nečakaný zážitok votknutý do unikátnej podoby prsteňa, ktorý nikto iný mať nebude. Aj v tomto prípade vďaka našej širokej ponuke kvalitných českých bižutérnych komponentov dokážete tvoriť skutočná majstrovské diela.

Swarovski elements - crystal Swarovski komponentov pre prsteň
Do sortimentu korálok Do sortimentu korálok

 

Prívesky z korálok

Medzi populárne výrobky z korálok bezpochyby patrí aj prívesky. Tie sa najčastejšie používajú ako štýlová ozdoba kľúčov, mobilných telefónov, kabeliek a ďalších drobnejších vecí, vrátane peňaženiek. Pekným príveskom, ktorý je navyše farebne zladený s doplnkom, oživíte celý outfit a svojmu všímavému okolie dáte najavo svoj zmysel pre detail. Prívesky mávajú abstraktné i konkrétne tvar a na ich výrobu nájde mnoho inšpirácie aj medzi návody na náušnice z korálok, ktoré mnohokrát môžu byť aj pekným príveskom.

 

Inšpirujte sa výrobky z korálikov

 

Výrobok z korálikov - rivoli na lôžku výrobok z korálikov - Návod na prívesok s rivoli
preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie

 

Brošne z korálok

Brošne - populárnymi výrobky z korálok, ktoré sa opäť vracajú do módy. Sme presvedčení, že tu tiež zostanú. Stačí sa pozerať okolo seba. Sami uvidíte, koľko žien v bežnom živote nosia brošne z najrôznejších materiálov, často na prvý pohľad vkusne vyrábané po domácky. Tieto dámy sú dôkazom, že aj vo zhonu bežného života je dôležité dať zabudnúť stresu a zamestnaní ruky a hlavu nenáročnú činnosti, pri ktorej vypnete a dobijete svoje baterky. Jednou z takýchto aktivít je výroba brošňou z korálok. Neveríte?

 

Inšpirujte sa výrobky z korálikov

 

Výrobok z korálikov - brošňa Výrobek z korálok - kávová brošňa
preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie

 

Zvieratká z korálikov

Častým výsledným výrobkom z korálok sú najrôznejšie postavičky ľudí a zvierat, ktoré sa dávajú ako ozdoba kdekoľvek vás napadne – na poličku, na lampičku a iné miesta. Alebo sa vešajú ako prívesky na mobily, kľúče, kabelky a podobné doplnky alebo nachádzajú svoje miesto napríklad na vianočnom stromčeku. Výrobky z korálok v podobe zvierat v sebe skrývajú dlhoročnú tradíciu podobné výroby, na ktorú vďaka ľahko dostupným návodom môžete hravo nadviazať.

 

Inšpirujte sa výrobky z korálikov

 

výrobok z korálok - figúrka sliepočky Výrobok z korálikov - figúrka medveďa
preskúmať návod na korálkovanie preskúmať návod na korálkovanie

 

 

Ukáž čo v tebe je – pochváľ sa

Ako sami vidíte variantov výrobkov z korálok je skutočne veľké množstvo a to sme spomenuli len tie najbežnejšie. Skúste zapojiť svoju kreativitu a pochváľte sa svojimi výtvormi aj vy. Každý, kto nám pošle dobrý návod od nás získa zaslúženú odmenu v podobe poukazu na odber z nášho eshopu.

 

Chcem získať 12 EUR za návod na korálky