Veľkonočné inšpirácie pre korálkovanie

Tiež patríte medzi tie osoby, ktoré sa vďaka prvým jarným lúčom slnka a teplému vánku cíti oveľa lepšie, než pri zimných plýskanicích? Máte lepšiu náladu, baví vás všetko čo je farebné a ste radi, keď niekomu môžete urobiť radosť? Potom pre vás máme perfektnú príležitosť, ako všetko skĺbiť do jedinej činnosti - tou je tvorenie s našimi korálky s veľkonočnými a jarnými motívmi. Pre inšpiráciu vám ponúkame aj niekoľko návodov na korálkovanie, ktoré určite oceníte.

Inspirtivní návody pre jarné a veľkonočné korálkovanie

Jar je najinšpirativnejším obdobím v roku a s tým sa spája aj snaha vyrábať stále nové veci. Preto sme pre vás z veľkého množstva návodov vybrali tri od českého producenta korálok Preciosa ornej, ktoré sa výborne hodia do jarného obdobia. Potešte svojich blízkych alebo skrášlite svoju domácnosť výrobky z korálok. 

 

Veľkonočné želanie z rokajl PreciosaVeľkonočné želanie z perličiek PRECIOSA

Obdarujte svojich blízkych vlastnoručne vyrobeným a zároveň veľmi originálnym prianím k Veľkonočnom sviatkom. Veľkonočné želanie ozdobené českými perličkami so značkou PRECIOSA Traditional Czech Beads navyše iste bude ocenené dvojnásobnú mierou. Pre výrobu veľkonočného priania z našej ponuky použijete farebný rokajl Preciosa.

 

 

veľkonočné kuriatka z perličiek Preciosa Veľkonočné kuriatka

Inšpirujte sa návodom na hravá veľkonočné kuriatka a urobte nimi radosť svojim blízkym. Vďaka ich originalite je určite ocenia ako deti tak dospelí. Výborne sa tiež hodí ako veľkonočné dekorácie na stôl či iné miesta vo vašej domácnosti. Pri ich použití sa fantázii medze nekladú - skúste pre nich nájsť originálne miesto.

 

 

Letné kvetina z korálok PreciosaLetné kvetina z korálok a perličiek Preciosa

Vyrobte sebe alebo svojim blízkym jedinečnú nikdy nevädnúci kvetinu z korálok Preciosa, ktoré u nás nakúpite z skvelé ceny. Prinášame vám spoločne so samotným výrobcom návod na rozkvitnutú kvetinu, ktorým sa môžete inšpirovať a ľubovoľne ho meniť.

 

 

 

Preciosa ornela - logo

žlté korálky preciosa ornela  zelené korálky preciosa ornela

červené korálky preciosa ornela  modré korálky preciosa ornela

Preskúmajte celý sortiment korálok...