Originálne tlačené perly Preciosa Ornela

Český výrobca korálikov Preciosa Ornela má celosvetovú pôsobnosť a s ich produkty sa stretnete v tvorbe mnohých korálkářek na hobby i profesionálnej úrovni. Svoje nezastupiteľné miesto si české korálky našli aj medzi dizajnérmi a módnymi návrhármi, ktorí ich využívajú pre svoju tvorbu. Ich ohlas dokonca siaha až na móla prestížnych módnych prehliadok po celom svete. Novo s nimi môžete pracovať aj vy – rozšírili sme našu ponuku o tlačené perly patriaci medzi „klenoty“ tvorby Preciosa. Ide totiž priamo o registrovaných značky dizajnových radov korálok, ktoré garantujú tú najvyššiu možnú kvalitu a pôvod.
 

Tlačené perly Preciosa PIP

Tlačené perly Preciosa PIP

Čerstvou novinkou medzi sortimentom mačkaných perlí PRECIOSA Ornela je rad PRECIOSA PIPTM. Ide o veľmi populárne miniperle s rozmermi 5 x 7 mm, ktoré majú osovo súmerný sploštený tvar jadierka a navlečené perly do seba krásne zapadajú a vytvárajú zámkový efekt zipsu. Doménou tejto rady je možnosť tvorby ploché kytičky zloženej zo šiestich mačkaných perlí, ktorú pri svojom tvorení určite oceníte, je totiž nádherná.
 
 
 
Pozrite sa na galériu bižutérie na Flickr.com 

 
 
 

Tlačené perlyPreciosa Pellet

 
Tlačené perly Preciosa PelletDopĺňajte perly a perličky novými spučenými perlami Preciosa PelletTM. Tie majú rozmery 4 x 6 mm a ich zoštíhlenie valčeka umožňuje zámkový efekt – tlačené perly do seba pekne zapadajú a tvoria spolu homogénny celok. Vďaka tomuto detailu sa vám otvárajú dvere do sveta vašej fantázie & ndash; odreagujte sa a hľadajte vhodné kombináciePreciosa PelletTM a ďalšieho sortimentu od tohto českého výrobcu.
 
Pozrite sa na galériu bižutérie na Flickr.com 

 
 

Tlačené perlyPreciosa Solo

 
Tlačené perly PRECIOSA SoloTvorte prekrásne a predovšetkým originálne kvetinky, ktoré perfektne rozšíri váš existujúci štýl tvorenie o ďalší prvok. Využite k svojmu korálkovanie tlačené perlyPreciosa SoloTM.Ide o originálne české perle s rozmermi 2,5 x 5 mm, ktoré spĺňajú požiadavky na moderné trendy malých perlí. Vytvárajte vďaka jednodírkovým PerlitePreciosa SoloTM originálne priestorové tvary.
 
 
 
Pozrite sa na galériu bižutérie na Flickr.com 

 
 
 

Tlačené perlyPreciosa Chilli 

 
Tlačené perly PRECIOSA ChilliOzvláštnite svoje tvorenie originálnymi tvarmi, ktoré len tak nenájdete. Možnosti korálkovaní rozširuje nová kolekcia mačkaných perlíPreciosa ChilliTM s netradičným pretiahnutým tvarom a dvoma dierkami. Obe dierky sú u týchto perlí osovo vychýlené a umožňujú zipsové skladanie. PerlePreciosa ChilliTM sú predurčené svojím unikátnym tvarom pre ploché reliéfne aplikácie a kombinovanie s okrúhlymi perlami o veľkosti 4 mm.
 
Pozrite sa na galériu bižutérie na Flickr.com 

 
 

Tlačené perlyPreciosa Thorn

 
Tlačené perly PRECIOSA thornElegantne štíhly a pretiahnutý tvar skleneného ostňa o veľkosti 5 x 16 mm – presne také sú tlačené perlyPreciosa ThornTM. Vďaka svojmu atraktívnemu tvaru patrí medzi najobľúbenejšie radu z ponukyPreciosa Ornela. Ich pretiahnutý tvar umožňuje vyrábať ešte originálnejšie šperky. Naším tipom je kombinácia týchto perlí sPreciosa PelletTM. Nechajte sa uniesť do sveta korálkovanie s novými perlami od českého výrobcu.
 
 
Pozrite sa na galériu bižutérie na Flickr.com