Návody na korálkovanie

 

tvorte návody na korálkovanie

 

Korálkovanie - jedna z najtradičnejších ručne robených aktivty, ktorá má v Českej republike svoje nezastupiteľné miesto. Vďaka hlbokej tradíciu výroby bižutérie na našom území aj dnes patríme medzi korálkářskou veľmoc. Aby aj nie, veď snáď nikde na svete nexistuje tak silná komunita okolo korálkovanie, ako v českej kotline. Ak aj vy patríte medzi milovníčky tvorenia, potom ste tu správne. 

 

Nájdete tu totiž celý rad návodov, rád a tipov na korálkovanie od nás aj od mnohých korálkářek, ktoré boli tak hodné a podelili sa o svoje skúsenosti, ktoré vložili do nižšie publikovaných návodov. Všetky návody sú veľmi podrobné a aj tie na prvý pohľad zložitejšie určite zvládnete aj vy.

 

Užívajte si korálkovaní spoločne s nami

Ak máte aj vy chuť podeliť sa o svoje skúsenosti s ďalšími korálkářkami? Nehanbite sa a pošlite nám svoj návod na navody@ceske-koralky.cz. ADI váš návod na korálkovanie uverejníme medzi ostatnými. Navyše pridáme odkaz na vaše stránky a ako bonus za snahu a odvahu vám dáme poukaz na nákup tovaru v nšem e-shopu v hodnote 12 EUR.

Staňte sa súčasťou komunity okolo korálkovanie

 

Korálkovanie berieme za svoje poslanie - nie sme len internetovými predajcami. Našim cieľom je rozvoj celej komunity, vrátane pomoci začínajúcim korálkářkám s prvými ručne vyrábanými krokmi. Aj práve preto sme nadviazali spoluprácu s radom skúsených korálkářek, ktoré boli tak hodné a nadviazali s nami spoluprácu vo forme návodov, ktoré pre vás pravidelne vytvárajú.

Ak patríte medzi menej skúsených, potom sa určite neváhajte pýtať. Sme tu pre vás aj so všetkými našimi radami a skúsenosťami. Ste naopak v korálkovanie zbehlá? Podeľte sa o svoje poznatky s ostatnými a pomôžte začátečnicím.

Poďme spoločne tvoriť originálne šperky a bižutériu, ktorú nám bude naše okolie závidieť.

Keď vám návody na korálkovanie nestačí

 

Ste náročná a internetové návody vám nestačí? Nevadí! Potom možno vezmete so vďakou našu ponuku odbornej literatúry, ktorá sa korálkovaniu venuje. nájdete ju v samostatné kategórii na našom eshope „Literatúra“. Objavte najpopulárnejšie knihy plné rád a tipov na korálkovanie, ktoré sa vám určite budú hodiť. A ak vám nie je čokoľvek z našich návodov či z knihy jasné, nebojte sa opýtať ostatných milovníčok korálkovanie na našich Facebookových stránkach.

Facebook ceskych korálikov